Raaka-aineet

Sokeritensidi

Decyl Glucoside ja Cocamidopropyl Betaine, tällä hetkellä paras tensidi (vaahtoava / pesevä aine) ympäristön kannalta. Valmistetaan täysin biologisista raaka-aineista, esimerkiksi kookosöljystä, sokereista ja maissista.


Herb infusion/ Yrttiuute

Kiehuvassa vedessä yrteistä irtoavat toivotut aineet. Lopuksi yrtit siivilöidään pois.


Xanthan Gum

”Paksunnosaine”, jolla on todettu olevan vain vähäinen vaikutus ympäristöön. Vesiliukoinen polysakkaridi.


D-Pantenol (pantenoli)

D-Pantenoli on kosteutta sitova ja sopii kutiavalle iholle ja pieniin haavaumiin. Sisältää proB-vitamiinia, joka pureutuu lähelle hiusjuurta ja pituuksia.


Glycerol (Glyseroli)

Glyseroli on kosteudensitoja kasvimaailmasta. Rasva-aine ja vesiliukoinen.


Soijaproteiini

Soijaproteiini on soijapavun (ei GMO) ravinteikas ja vesiliukoinen aine. Myös kosteuttava aine.


Cetearyl Glucoside

Emulgaattori (aine joka yhdistää vesiliukoiset ja rasvaliukoiset aineet) joka on valmistettu ekologisin periaattein. Koostuu maissin glukoosista ja kookoksen rasva-aineista. Luonnolliset kosteustekijät (NMF=natural moisturizing factor) inci-nimet: Sodium Lactate, Sodium PCA, Urea, Hydrolyzed Vegetable Protein, Sodium PH.


Lactate Acid, Maitohappo

E270 Maitohappoa käytetään säätelemään hiuksen tai hiuspohjan pH:ta. Maitohappo on luonnon tavallisin happo ja sitä rakentuu jopa ihmiskehossa. Maitohappoa saadaan maitohappokäymisessä ja se toimii myös kosteudensitojana.


Eteriska oljor (Eteeriset öljyt)

Eteeristä öljyä saadaan kasvinosista vesihöyrytislauksella uutteena tai puristeena. La Cordier-tuotteissa ennen kaikkea aktiivisena aineena, mutta myös tuoksuna.