Kauniit vaaleat hiukset ekologisesti ja turvallisesti?

Kyllä se on mahdollista! Haluaisitko tarjota asiakkaillesi ekologisen vaalennuskäsittelyn, joka antaa kauniin beigen vivahteen ilman pigmentointeja sekä jättää hiukset kiiltäviksi ja laskeutuviksi?

Oletko törmannyt tilanteeseen työssäsi, jossa asiakkaasi kysyy ekologista tai vaihtoehtoista tapaa vaalentaa hiuksia?Vai ovatko asiakkaasi ovat kuulleet Savivaalennuksesta ja haluavat tietää lisää?

Suomessa ensimmäinen markkinoille tullut Savivaalennus on ollut Ruotsissa rekisteröitynä tuotteena jo vuodesta 2009 asti. Ekologisesti suuntautuneet kampaajat ovat ottaneet ilomielin Savivaalennuksen palveluvalikoimiinsa ja kestävästä trendistä tietoiset kuluttajat samoin. La Cordier Naturlig Ljusfärgning on hyvin pelkistetty vaalennusmenetelmä. Lopputulokset ovat pehmeitä, luonnollisia eivätkä tarvitse jälkipigmentointeja, sillä lopputulos ei koskaan ole keltainen! Kaikki värjäys- ja raidoitusmenetelmät onnistuvat ja on helppoa yhdistää raidoitus kasvivärin kanssa.

Ekologisilla käsittelyillä voidaan toteuttaa melkeinpä kaikki kampaamon käsittelyt. Ekologisia palveluja tarjoava kampaaja on rautainen ammattilainen joka osaa tuottaa samat palvelut erilaisilla eli ekologisilla tuotteilla.

La Cordier Naturlig Ljusfärgning Savivaalennus vaalentaa saven ja soodan avulla ekologisesti!
Savi on aito luonnontuote, jolla on monia hiusta ja ihoa hoitavaa vaikutusta.

Ekologisuus kuuluu kaikille

Mitä useampi ihminen käyttäisi luonnon kosmetiikkaa ja ekologisia tuotteita, sitä vähemmän luontomme saastuisi ja sitä vähemmän kampaajat altistuisivat voimakkaille kemikaaleille. Ekologisten tuotteiden käyttö siis hyödyttää meitä kaikkia! Kosmetiikan ainesosia ei pystytä puhdistamaan vedestä, joten on tärkeää, että käytämme jo lähtökohtaisesti vähemmän kuormittavia raaka-aineita.

Ekologinen kosmetiikka on kasvava trendi. Haluathan olla mukana viemässä tätä trendiä eteenpäin!

Tiesitkö tämän?

Keskimääräinen kampaajan työaika on 9v josta 3v on opiskelua, moni kampaaja joutuu vaihtamaan alaa esim astman, allergian tai ihottuman takia. Perinteisten vaalennusaineden sisältämät ammoniumpersulfaatti, natriumpersulfaatti sekä kaliumpersulfaatti aiheuttavat tutkitusti monia oireita, jotka voivat tuntua vähäpätöisiltä, mutta jatkuva nuha tai äänen käheys voi olla merkki herkistymisestä. Ekologisten tuotteiden käyttö voi mahdollistaa työskentelyn pidempään ja turvallisemmin.

Mikä on La Cordier?

La Cordier on ruotsalainen perheyritys, joka tuottaa ekologisia hiustenhoitotuotteita luontoa, hiusta ja hiuspohjaa kunnioittaen. Pelkistetyt tuotteet, joiden pohjana ovat pohjoisessa kasvavien yrttien uutteet, puhdistavat ja hoitavat hiuksia antaen niille luonnollista jäntevyyttä ja ryhtiä.

La Cordierin logossa on sammakko. Miksi? Koska sammakko on eläin, joka ei selviä saastuneessa vesistössä. Sammakko kuolee, ellei se pääse pois. La Cordierin ihanteet ovat siis puhtaat tuotteet, puhdas luonto, jokaisessa tuotannon vaiheessa, jotta kaikilla olisi hyvä olla. Tavoite on toimia luonnon kanssa yhteistyössä käyttäen käytännöllisiä, liiketyöhön sopivia menetelmiä liiketoimintaa unohtamatta.

Koulutus

La Cordier Naturlig Ljusfärgning vaalennustuotteen käyttöönotto vaatii koulutuksen, sillä työvaiheet ovat erilaisia kuin perinteisessä vaalennuksessa.

Koulutuksessa opitaan käyttämään tuotetta tehokkaasti liiketyössä. Vaalennuskäsittelyn eri työvaiheet käydään läpi yksityiskohtaisesti ja kiinnitetään huomiota käytännöllisiin, liiketyössä toimiviin tekniikoihin. Koulutuksessa myös tutustutaan käsittelyn raaka-aineisiin ja niiden tehtäviin. Koulutus alkaa teoriaosuudella, jossa esimerkkejä ja toimintaa käydään ensin läpi ja myöhemmin päivällä työ toteutetaan omalle mallille, teoriaosuuden ohjeita noudattaen. Pääset myös vertailemaan lopputuloksia ja kokemuksia muiden ammattilaisten kanssa. Saat myös viettää kollegoiden kanssa mukavan inspiroivan päivän! Vaalennuskäsittelyn kustannusrakenne on myös tärkeä seikka, josta otetaan esimerkkejä koulutuksessa.

Koulutuksen käytyäsi voit markkinoida uutta ekologista käsittelyä, jolloin uusasiakashankintasi saa uutta potkua. Käsittely voidaan tehdä myös lisäpalveluna kasvivärin yhteydessä, esimerkiksi raitoina. Näin saat tutusta palvelusta muutaman lisäeuron uhraamatta enempää aikaa. Näyttäydyt myös varteenotettavana asiantuntijana asiakkaillesi koulutuksen jälkeen. Asiakkaat arvostavat kouluttautuvaa, aikaansa seuraavaa ammattilaista.

Päivän koulutuksen hinta on 180€ + alv.

 

Koulutettuna La Cordier ammattilaisena sinulla on mahdollisuus palvella laajempaa ja kasvavaa asiakaskuntaa, joka haluaa ekologisia käsittelyjä ja palveluita. Kasvivärillä vaalentaminen ei onnistu, joten ekologinen saveen ja soodaan pohjautuva vaalennusmenetelmä tarjoaa vaalennuksen mahdollisuuden asiakkaillesi, jotka haluavat välttää synteettisiä värejä.

La Cordier ammattilainen osaa käytännölliset tekniikat palvelun tuottamiseen, tuntee raaka-aineiden funktiot tuotteessa sekä palvelee asiakkaan ammattimaisesti ja ekologisesti.
Ilmoitaudu nyt, sillä paikkoja on rajoitetusti! Sitovat ilmoittautumiset 1.10.2018 mennessä.
Ilmoittaudu

Yhteystiedot

Maahantuoja

T:mi Luukka Kaisa
Raatihuoneenkatu 8 C
06100 PORVOO

Puhelin: 040 756 5535
S-posti: kaisa@luukka.fi

Y-tunnus: 1947251-8

Lähetä viesti

    Nimi (pakollinen)

    Sähköposti (pakollinen)

    Puhelinnumero

    Aihe

    Viesti